sâmbătă, aprilie 20, 2024

3 destinații posibile pentru agentul liber NFL, quarterback Ryan Tannehill

Acțiune

Am văzut un calusei de fundași în cest extrasezon NFL. Fie că este rost de tranzacții sau de piața de agenți liberi, există o mulțime de fețe noi cine vor fi în locuri noi în 2024, inclusiv debutanți prep Russell Wilson și Kirk Cousins. Dar există un titlu important cine rămâne prisoselnic și există un număr tot mai mic de echipe cine au trebuinta în surpriza să a plini o gaură în fila lor la poziție.

Ryan Tannehill a avere un rollercoaster a unei cariere în ligă. După ce s-a bucurat de o mână de iarna durabil în timpul celor 6 ani cu Miami Dolphins, a avere un iarna Pro Bowl după ce a subsemnat cu Tennessee Titans și a făcut grupare din răsturnarea echipei pentru a transforma una dintre cele mai dure echipe din AFC pentru o perioadă. cativa ani. Dar din prilej accidentărilor și a aducerii de către Tennessee a tinerilor talente în extrasezonurile recente ca posibili înlocuitori, Tannehill a căzut din favoarea Titanilor și a devenit agent de perceptie neintemnitat la sfârșitul sezonului 2023.

Ce echipă NFL îl va demarca pe Ryan Tannehill?

Asadar, ce echipe NFL ar a merge fi cele mai potrivite pentru Tannehill? Există o mână de echipe cine ar a merge căuta să aducă un fundaș veteran pentru a a nega pentru locul de plecare și vom arunca o luare-aminte la trei dintre ele mai jos:

Denver Broncos

Denver îl are pe Jarrett Stidham pe fila lor și au spus că cel puțin va candida pentru postul de component. Pe care vor a cauza în competiție este încă nestiut și în surpriza nu sunt în poziție de a lua cinevasi dintre potențialii de elită în viitoarea draft NFL. Ei ar a merge confectiona o tranzacție pentru a abate de la numărul 12, dar vor a cauta să caute în altă grupare dacă nu aduc un aruncător de pase în panglica sau a doua rundă.

CITIT  „Visul meu este să devin numărul 1” - Sinner pune ochi pe primul loc

Tannehill ar a merge fi o opțiune în cest loc și, poate, ar fi curbat cu o înțelegere de un an, indolent de conj a sosi.

Urșii din Chicago

Tyson Bagnet a început star jocuri pentru Chicago sezonul ametit și ar a cauta să fie în competiție cu Caleb Williams apoi când Bears poate selectează prospectul USC cu alegerea pe locul 1 în universal. Dar ar fi înțelept pentru echipă să aibă pe unul cu mai multă experiență decât un neornat începător și un agent de perceptie neintemnitat în al doilea an, cel puțin în valoare de rezervă sau de urgență.

Va a atarna de Tannehill dacă a cere să fie într-o situație similară cu cea în cine a fost cu Titanii. A fost metamorfozat într-un fel de pova-tuitor în sezonul ametit, când începătorul Will Levis a receptionat conducerea și nu ar fi surprinzător dacă nu a cere să joace acel rol din nou în 2024.

Vikingii din Minnesota

Vikingii vor fi una dintre cele mai interesante echipe de urmărit în timpul procesului NFL Draft. Ei au făcut o tranzacție săptămâna trecută, sacrificând a doua rundă din cest an și o a doua rundă în 2025 pentru a abate pe locul 23 în universal și acusi posedă două alegeri din panglica rundă. Ar a merge fi suficientă tarie de foc pentru a escalada în top-3 în cazul în cine una dintre echipele de pe partea de sus a consiliului confectiona o tranzacție în jos, iar Minnesota caută cu siguranță să adauge un tânăr aptitudine de fundaș.

CITIT  Trei echipe care ar putea schimba înapoi în draftul NFL 2024 săptămâna viitoare

În surpriza, îl au pe Sam Darnold pe listă și este puțin poate să-l vadă component în verice valoare. În cazul în cine cinevasi dintre proiectele lor de chip nu se încadrează în ceea ce privește QB-urile, apoi aceștia pot cere la piața de agenți liberi rămase, conj Tannehill ar fi una dintre cele mai bune opțiuni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe