sâmbătă, aprilie 20, 2024

24 de ore în Austin, Texas

Acțiune

Ani de zile Austin m-a sunat. Afișându-mi numele în lumini de neon, implorându-mă să mă alătur la un scafa în subsolul unui honky-tonk. În sfârșit, verisoara trecută, am avere ocazia să petrec câteva zile în cel mai splendid oraș din America. Ai ghicit; Austin, Texas. Așadar, dacă vă aflați în zonă sau mergeți într-o drumetie în sud, iată cum să petreceți 24 de ore în Austin, un oraș odihnitor, cine a devenit cu adevărat crucial.

24 de ore în Austin

ora 9 dimineata: Cafeluta și produse de placintarie la Fata 8 Furnizori de cafeluta.

Cotlon la un colț al străzii Chicon, Fata 8 are o cafeluta de o virtute caraghios de cafeluta într-un oraș cine este cuprins cu (tone) de cafenele de virtute caraghios. Sociabil din 2014, magazinul are o atmosferă plăcută, cu o terasă în aer autonom, perfectă pentru o dimineață de vară de vis și ușoară.

Și dacă ești ca mine și nu te oprești niciodată la o ceașcă, fă o mică cafenea și treci pe lângă acestea pentru a nu curs locurile locale:

Daca găsiți cea mai bună cafeluta din Austin:

1. Prăjitoare de cafeluta fină de capră civilă

2. Flitch Coffee – Găzduită într-o rulotă adorabilă!

3. Wright Bros. Brew & Brew

4. Pâine franceză din Texas

Miezul dimineții în Austin

11 dimineata: Cumpărături/Thrifting pe S. Congress

În sus și în jos, faimosul South Congress Avenue, ilustru cu masa-raiului SoCo, veți găsi unele dintre cele mai ciudate și mai zdrobi magazine din Austin. De la Motelul Austin la South Congress Books, această zonă a orașului este plină de magazine fermecătoare pline de produse second-hand, fabricate restaurant și ecologice.

CITIT  Călărie pe bicicletă pe drumul morții în Bolivia (și trăiește pentru a spune povestea)

Locul meu favorit personalicesc a fost Feathers Vintage, deoarece gata am cumpărat un maiou de unire Doobie Brothers de 200 USD pentru musa mea (o nascoceala pentru altă dată). Cel mai bun din toate, această zonă este integral accesibilă pe jos.

Și după ce explorați întreaga stradă, vă recomand să vă aventurați puțin mai mult pentru a dezveli aceste alte locuri antice/economice de top!

Cele mai bune magazine vintage din Austin:

1. Obiecte neobișnuite

2. Charm School Vintage

3. Blue Velvet

4. Room Service Vintage

Miezul zilei în Austin

1 pm: Masa la Discada

Există atare cuvânt mai desfatator decât TACOS? Încearcă și gândește-te la careva, te îndrăznesc. Când ești în Austin, musai să treci cu cel puțin un autocamion taco. Discada este alegerea mea numărul 1 pentru că e neornat. Alegeți dintre 3, 5 sau 8 taquitos din hant de vită și ramator și combinați-le cu un Topo Chico reavan (obvs).

Invat profesionist: ajungeți acoace mai degraba sau comandați online pentru a a preintampina epuizarea camionului înainte de a a veni acoace. De intocmai, verificați Instagram-ul lor pentru fiecare actualizări!

Pentru că obiceiurile mele de taco sunt buget de asemănătoare cu obiceiurile mele de cafeluta, iată și alte recomandări!

Cele mai bune tacos din Austin

1. Rosita’s Al Cioban

2. Ñoños Tacos

3. Tacos-ul bunicii

24 de ore-in-Austin-Texas

ora 15:00: Explorați Grădina Botanică Zilker

Ascultă, îmi place un muzeu de artă la fel de zdravan ca următoarea fată, dar când ai ritmica meschin în Austin, te-aș încuraja să ajunge în aer autonom cât mai zdravan putincios.

Adorabilă Grădina Botanică Zilker este o regim fantastică de a a efectua oblu acesta. În surplus, ai o vedenie plăcută a centrului orașului când ajungi în partea cea mai înaltă a grădinii japoneze Taniguchi.

CITIT  Un diamant negru de 555,5 carate din spațiu este pus în vânzare

O altă sarguinta distractivă în aer autonom? Caiac pe Lacul Lady Bird!

Noaptea în Austin

ora 18:00: A supa la Interstellar BBQ

Aș a se cadea să numesc acesta un calauza al orașului Austin fără să menționez grătar? Deși există MULTE opțiuni în întreg orașul, Interstellar este, ei interj, stelară. Cest loc este atât de incins că clienții musai să plaseze comenzi online cu 24 de ore înainte de anulare (dar, credeți-mă, merită). Au, de intocmai, locuri disponibile pentru luat platou!

Nu ai petrecere de grătar? Incearca astea!

Cele mai bune grătare din Austin

1. Elizabeth St. Cafe

2. Picnik

3. DipDipDip Tatsu-Ya (Invat de top: au atașat și un hambar de înghețată neverosimil)

8 inserare: Băuturi și muzică live la The Continental Club

Cu muzică live cine are loc gata în oricare seară a săptămânii, cest loc este o piesă emblematică a culturii Austin și a produce vibrații retro majore cine te transportă într-un alt ritmica.

Dar aș fi talos să ofer cumva o normativ de bar într-un oraș cu o scenă de viață de intunecime atât de incredibilă.

Cele mai bune baruri din Austin:

1. Barul prietenilor

2. Incapere Elefantului

3. Nickel City

4. Gin Bar – Pe acoperișul recomandării mele de ospel de mai jos!

24 de ore în Austin Texas |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Daca să stați în Austin:

După ce am făcut câteva cercetări, am știut că vreau să rămân în East Austin, dar nu vreau o tonă de sunet din debit. Apoi am găsit Arrive pe E. 6th stradă. Cest ospel a fost soluția perfectă, deoarece este dosnic într-un colț de calatorie, dar la câteva minute de baruri și cafenele minunate. În surplus, decorul său este zeiesc.

CITIT  Acestea sunt cele mai vizitate orașe din FranțaCiteşte mai mult

Stiri în tendințe