vineri, aprilie 12, 2024

22 de moduri de a face bani online fără a plăti nimic

Acțiune

Vrei să înveți cum să faci bani online fără să plătești nicidecum? Iată modalități de a câștiga bani online gratis. A confectiona bani online fără a a lua bani în acont este putincios pentru mulți oameni. Datorită creșterii locurilor de muncă și a afacerilor online, puteți câștiga bani în picler sau puteți fauri un loc de muncă cu normă întreagă de acasă…

Vreau sa indrumare cum să faci bani online fără să plătești nicidecum? Iată modalități de a câștiga bani online gratis.

A confectiona bani online fără a a lua bani în acont este putincios pentru mulți oameni. Datorită creșterii locurilor de muncă și a afacerilor online, puteți câștiga bani în picler sau puteți fauri un loc de muncă cu normă întreagă de acasă.

Nu contează dacă ești autorizat sau poate ai început – există modalități de a câștiga bani fără a plăti nicidecum la început. Vă puteți a intrebuinta creativitatea și abilitățile în lucruri pentru crearea de conținut, furnizarea de servicii digitale și vânzarea de lucruri online pentru a obține un sosire per-manent.

Eu obrazalnic am făcut bani online în multe moduri diferite, fără să plătesc nicidecum pentru a începe, așa că știu că aiest lucrare există cu adevărat.

Cele mai bune modalități de a confectiona bani online fără a plăti nicidecum

Iată un scriere in scurt accelerat al modalităților mele preferate de a câștiga bani fără investiții:

 • Cel mai bun mod de a câștiga bani online neintemnitat profesionist – Corectarea
 • Valoare absoluta meu predilect de a confectiona bani online gratis – Blogging
 • Cel mai bun mod de a confectiona bani online pentru venituri pasive – Vânzarea de imprimabile
 • Cel mai bun mod de a confectiona bani online pentru cei cărora le pofta numerele – Contabilitatea

Mai jos sunt cele mai bune modalități de a confectiona bani online fără a plăti nicidecum.

1. Blogging

Blogging-ul este fidel ceea ce am început cu ani în urmă și nu am plătit niciun ban la început pentru a începe.

Gelozie vrei sa faci bani cu un laptop, apoi acesta iti recomand.

Am început Making Sense of Cents în 2011 și m-a ocrotit să câștig peste-soare 5.000.000 USD de apoi. Mi-am început blogul dintr-un moft să-mi împărtășesc propria călătorie a banilor, fără să știam că oamenii ar a merge câștiga bani din bloguri sau cum să facă careva de audienta.

Actualmente, este jobul meu cu normă întreagă!

În cele din urmă, vei compune costuri cu un blog, la fel ca la majoritatea afacerilor enumerate mai jos, dacă vrei să crești și să faci mai mulți bani. Însă, cheltuielile sunt scăzute în comparație cu câți bani poți câștiga.

Asadar, ce este un blog? Un blog este ca aiest conținut pe fiecine îl citești imediat – este pictat pe un site web. Puteți crea pe blog din-spre cevasilea fiecine vă pasionează, din-spre cevasilea din-spre fiecine știți multe sau clar din-spre cevasilea din-spre fiecine doriți să aflați mai multe (oamenilor le place să urmărească călătoriile din prima de asigurare mână!).

Există multe nișe (subiecte) diferite din-spre fiecine poți crea și tu, cum ar fi călătoriile, finanțele personale, acasă, stilul de viață, familia, mâncarea și multe altele.

Puteți învăța cum să începeți un blog cu Cursul meu gratis Cum să începeți un blog (înregistrați-vă făcând chicoteala aoace).

Cum să începi un curs GRATUIT pe blog

10

Vrei să iata cum am construit un blog de 5.000.000 USD?

În aiest cursa gratis, vă arăt cum să creați un blog, de la tinut tehnică până la obținerea primului sosire și atragerea cititorilor.

2. Imprimabile

Vânzarea de imprimabile este o regim de a obține venituri pasive de acasă fără costuri inițiale.

Aiest lucrare se datorează faptului că imprimabilele sunt fișiere digitale pe fiecine le puteți descărca și inregistra acasă. Musai poate să creați un fișier digital pentru fitece marfa și atunci îl puteți a plasa de mai multe ori.

Acestea pot fi lucruri pentru liste de cumpărături, invitații, felicitări de mulțumire, artă digitală sau etichete de plocon.

Mi-am cumpărat multe imprimabile și multe altele. Proaspat, am achiziționat un imprimabil pentru a-mi învăța fata mea alfabetul. A fost un sarsam trebnic și l-am viguros inregistra cu ușurință acasă.

Puteți a descoperi mai multe din-spre aiest lucrare la Cum fac bani vânzând materiale imprimabile pe Etsy.

Instruire gratuită: Câștigați bani vânzând imprimabile

Vrei să faci bani vânzând imprimabile online? Aiest cursa gratis vă va a prezenta idei grozave din-spre ce puteți a plasa, cum să începeți, costuri și cum să faceți vânzări.

3. Corectarea

Dacă vă place să găsiți greșeli în conținutul pictat și doriți să începeți o interese fără a a prapadi mulți bani, apoi corectarea ar a merge fi o scrutin bună pentru dvs. Cesta posibil fi un job part-time sau o carieră full-time fiecine lucrează de acasă.

Mulți corectori câștigă în jur de 40.000 USD pe an sau clar mai numeros.

Corectorii caută erori în articole, reclame, cărți, lucrări ale studenților, e-mailuri, stenograme și multe altele.

Pentru a face prot, tot ce ai constrangere este un laptop sau o tabletă, o relatie la internet și capacitatea de a detecta greșeli și erori. Asadar, virtual că aveți inca tot ce aveți constrangere pentru a începe.

Vă recomand să vă înscrieți la un studio gratis de 76 de minute, conj puteți a descoperi mai multe din-spre cum să deveniți prot. Vă puteți înscrie la atelierul gratis Cum să deveniți prot de corecturi aoace.

Lectură recomandată: Cum să devii prot și să lucrezi de oareunde

Verificați oriunde

10

Aiest studio gratis de 76 de minute răspunde la toate cele mai frecvente întrebări din-spre cum să deveniți prot și clar vorbește din-spre cele 5 tatuaj că corectarea ar a merge fi perfectă pentru dvs.

4. Infatisare independentă

Scrierea independentă este o regim excelentă de a confectiona bani online fără costuri inițiale, deoarece nu aveți constrangere de niciun efecte valoros pentru a începe.

Un autor suveran este careva fiecine crea pentru diferite locuri, cum ar fi site-uri web, bloguri, reviste, reclame, cărți și alte lucruri.

Sunt autor suveran de mulți ani, totul de pe laptop. Îmi place praci numeros să fiu autor suveran și am mulți imprieteni fiecine fac și acesta. Am început aiest job pentru că am vrut să câștig bani de acasă și să nu cheltuiesc bani încercând să-mi dau ogod. Și, a funcționat!

Aiest job vă posibil câștiga mai numeros de 50.000 USD pe an. Unii dintre prietenii mei fiecine sunt scriitori independenți câștigă peste-soare 200.000 de dolari pe an.

Lectură recomandată: 14 locuri pentru a găsi locuri de muncă de pictat suveran

5. Deschiderea unui granar online

Înființarea unui granar online este o regim de a câștiga bani fără costuri inițiale, iar site-uri pentru Etsy și Shopify fac aiest lucrare putincios.

Pe Etsy, puteți a plasa lucruri pentru articole handmade sau vintage și organe de artizanat. Această piață online este grozavă dacă sunteți inventiv și doriți să vindeți produse unice, unice. Shopify, pe de altă pasaj, are mai multă elasticitate în ceea ce puteți a plasa și vă ingadui să vă construiți galantar personală.

CITIT  Tipuri de împrumuturi pentru startup

Există multe tipuri diferite de lucruri pe fiecine le puteți a plasa, cum ar fi produse digitale, cum ar fi cărți electronice sau șabloane de design web, fiecine nu necesită lista și pot fi vândute în mod poftorit fără costuri suplimentare. Produsele fizice, pe de altă pasaj, pot fi, de invar, vândute, dar rețineți că veți compune constrangere de un camp de inaintare și posibil fi util să cheltuiți bani pentru a le compune ca lista pentru a fi listate în magazinul dvs.

O altă considerent este dropshippingul. Cesta este un tipar de afaceri în fiecine nu musai să păstrați inventarul sau să expediați insumi produsele. În tura, lucrezi cu furnizori fiecine se ocupă de lista și de inaintare pentru a avea.

Mai jos sunt câteva idei pentru lucruri pe fiecine le-ați a merge a plasa printr-un granar online dropshipping:

 1. Articole de călătorie, cum ar fi cântare portabile pentru bagaje, perne pentru gât sau cuburi de călătorie
 2. Echipamente de fitness, cum ar fi covorașe de yoga, greutăți sau benzi de rezistență
 3. Produse durabile, cum ar fi ustensile reutilizabile, periuțe de dinți din bambus, genți de tote sau produse de curățare ecologice
 4. Articole legate de camping, cum ar fi hamace, felinare, seturi de vase și truse de supraviețuire
 5. Bijuterii, cum ar fi inele stivuibile, brățări stratificate, gleznele și cercei declarativi
cum să faci bani online fără să plătești nimiccum să faci bani online fără să plătești nimic

6. Intiparire la teclif

Asemenea cu cele de mai sus, print-on-demand (POD) este un tipar de afaceri în fiecine vă vindeți modelele personalizate pe produse pentru tricouri, căni și cărți, dar le imprimați doar după plasarea unei comenzi.

Este o regim populară de a începe o interese online cu costuri inițiale minime, deoarece nu musai să vă faceți marturisi cu luare-aminte la stoc. Obligatie ta este să creezi modelele și să-ți înființezi magazinul online.

Odată ce un cumparator cumpără un marfa, a regla va intelege neocolit la furnizorul dvs. de POD, fiecine o tipărește și o expediază sub numele dvs. de marcă.

7. Poza de stoc

A poza de stoc este o regim de a confectiona bani online fără bani în acont. Dacă aveți inca o cameră sau clar un telefon cauza, puteți începe să vindeți fotografii de stoc.

Pur și neamestecat faceți fotografii, le puneți pe un site web de fotografii și le vindeți oamenilor și companiilor.

Oamenii cumpără imagini stoc de pe site-uri web pentru Shutterstock, Getty Images sau Adobe Stock din mai multe motive, cum ar fi adăugarea lor pe site-urile lor web, articole, postări de blog, reclame și rețele sociale.

Puteți a plasa multe tipuri de imagini, inclusiv călătorii, afaceri, oameni, alimente, animale, sănătate, modă, tenis; sportul cu balonul oval și multe altele.

De model, dacă scriu o postare pe blog din-spre a câștiga bani cu un laptop, aș a merge cumpăra o poza de stoc a unui laptop. Sau, dacă am constrangere de o icoana legată de a câștiga bani în timpul călătoriei, aș găsi o icoana a unei vacanțe pe fiecine să o includ în postarea de pe blog. Imaginile de stoc pot confectiona o postare de blog mai plăcută de cult.

Lectură recomandată: 18 moduri în fiecine poți fi plătit pentru a a poza

Cum pot face bani online gratuit fără să plătescCum pot face bani online gratuit fără să plătesc

8. Marketing afiliat

Marketingul afiliat este o regim prin fiecine puteți câștiga bani prin promovarea produselor sau serviciilor online și nu aveți constrangere de nicidecum anumit pentru a începe.

Cu marketingul afiliat, dacă prietenul sau urmașul tău cumpără un marfa printr-un link de preconizare pe fiecine îl a imparti, ești plătit un remiza – este la fel de neamestecat.

În intaiul rând, alegeți produsele fiecine vă pofta și sunteți precis că alții vor a profita. Atunci, înscrieți-vă la programul lor de afiliatie. Orice orar vă oferă un link de afiliat. Aiest link urmărește care confectiona chicoteala și cumpără din recomandarea dvs.

Obligatie ta este să împărtășești linkul tău de afiliat cu cât mai multe persoane interesate. Ai a merge să scrii din-spre acesta pe blogul tău, să faci videoclipuri sau clar să le a imparti pe rețelele sociale.

Vă recomand să vă înscrieți la Sfaturi de marketing afiliat pentru bloggeri – Scriere electronică gratuită pentru a a descoperi mai multe.

9. Jucați jocuri și vizionați videoclipuri pentru bani

Există o mulțime de aplicații pentru a confectiona bani fiecine vă permit să câștigați bani jucând jocuri sau urmărind videoclipuri pe telefon.

Aceste aplicații vă plătesc bani reali, deoarece câștigă bani din reclame și achiziții în aplicație. Pentru a te confectiona să joci în urmare, ei îți oferă o pasaj din câștigurile lor. Pentru vizionarea videoclipurilor, site-urile vă recompensează cu puncte pentru vizionarea videoclipurilor sponsorizate, iar aceste videoclipuri pot fluctua de la reclame la clipuri scurte.

Actualmente, acestea nu te vor confectiona imbelsugat, dar este o regim de a câștiga bani din telefon fără costuri inițiale.

Iată o listă rapidă a celor mai bune aplicații terminal și jocuri fiecine plătesc bani reali:

 1. KashKick
 2. Swagbucks
 3. InboxDolari

Lectură recomandată: 15 moduri de a confectiona bani din telefonul dvs

10. Analiza de piață și focus grupuri

Dacă vă place să vă împărtășiți opiniile, cercetările de piață și focus grupurile sunt modalități excelente de a câștiga bani online fără a plăti nicidecum. Aiest tip de muncă vă a lua în legătură cu companiile fiecine caută conexiune inversa cu luare-aminte la produsele sau serviciile lor. Totul este să înțelegeți ceea ce credeți ca mancator.

O mulțime de companii doresc să audă de la oameni ca a avea și mine și le poți împărtăși opiniile folosind poate un laptop sau un telefon, puțin anotimp neintemnitat și o relatie bună la internet.

Când îmi plăteam împrumuturile pentru studenți, am luat sondaje online colea în fitece zi. Le-am făcut înainte de muncă, în timpul prânzului sau după muncă. Intocmai dacă nu mi-au făcut mulți bani, au fost flexibili pentru că le puteam confectiona ori de câte ori aveam anotimp. În picler, au fost praci ușoare și nu au necesitat multă gândire!

Iată câteva companii de ancheta pe fiecine le sugerez:

 1. Opinia consumatorilor americani
 2. Survey Junkie
 3. Swagbucks
 4. InboxDolari
 5. Sondaje de marcă
 6. PrizeRebel
 7. Interviuri cu utilizatorii – Cesta plătește în mijlocie pregiur 60 USD per temă (numeros mai noian decât restul, dar este puțin mai multă muncă pentru participanți, deoarece acestea sunt de narav apeluri terminal sau la telefon)

Înregistrarea la aceste site-uri de sondaje este gratuită și, de narav, plătesc între 1 și 3 USD pentru fitece ancheta finalizat.

11. Îndrumare online

În virtute de tutor online, poți să înveți studenții din confortul casei tale. Nevoile ta este să-ți împărtășești cunoștințele și să ajuți într-un actiune pe fiecine îl cunoști tare. Nu musai să vă faceți marturisi cu luare-aminte la călătorii sau un orar strans; poți a decide când să faci programul de îndrumare online.

CITIT  Cum să vinzi online poze cu picioarele și să faci bani în 2024

Puteți câștiga între 30 și 60 USD pe oră sau mai numeros, în funcție de dificultatea subiectului și de expertiza dvs. Și nu musai să cheltuiți bani în acont, așa că este o regim de a câștiga online fără costuri suplimentare.

În virtute de tutor, ați a merge desfasura între 30 de minute și o oră dând o lecție, răspunzând la întrebări online sau lucrând singular cu un student într-o lecție terminal.

modalități reale de a câștiga bani de acasă gratuitmodalități reale de a câștiga bani de acasă gratuit

12. Job de secundator posibil

Puteți câștiga bani de acasă ca secundator posibil făcând sarcini administrative pentru clienți online. Nu aveți constrangere de nicidecum pentru a începe, în afară de un ordinator sau laptop.

Asistenții virtuali, sau VA, efectuează sarcini similare cu asistenții administrativi, dar lucrează de acasă sau oareunde cu internet.

Asistenții virtuali fac lucruri pentru:

 1. Gestionarea e-mailurilor – Răspunsul și organizarea e-mailurilor
 2. Gestionarea calendarului – Programarea întâlnirilor, întâlnirilor și evenimentelor
 3. Pornire administrativ – Pregătirea rapoartelor, prezentărilor și documentelor
 4. Aranjamente de călătorie – Rezervați zboruri, hoteluri și carat pentru călătorii de afaceri
 5. Analiza pe Internet – Efectuarea cercetării online pe subiecte din-spre fiecine să scrieți, concurenți, produse etc.
 6. Întreținerea site-ului web – Actualizarea conținutului, monitorizarea performanței și gestionarea sarcinilor legate de site-ul web
 7. Sarcini personale – Rezervarea programelor sau efectuarea rezervărilor pentru cină

Am mai fost secundator posibil (de vrajitorie, a fost careva dintre primele mele joburi online și mi-a plăcut că nu a trebuit să cheltuiesc bani pentru a face VA) și am și careva fiecine lucrează pentru mine, așa că știu cât de utile pot fi! În picler, nu aveți constrangere de nicidecum valoros pentru a începe.

13. Influențator în rețelele sociale

A fi un influencer în rețelele sociale este o regim reală de a câștiga bani online fără niciun mancare inițial, iar mulți oameni și-au început conturile de rețele sociale cheltuind deplin 0 USD. De vrajitorie, cred că majoritatea oamenilor încep poate ca un hobby!

Puteți începe poate cu telefonul, făcând fotografii și împărtășindu-vă gândurile pe conturile de rețele sociale pentru Instagram, TikTok și Facebook.

Poți câștiga bani în virtute de influencer în rețelele sociale prin postări sponsorizate, în fiecine mărcile te plătesc pentru a-și a inalta produsele sau serviciile în postările tale. De invar, poți câștiga bani prin marketing afiliat, conj câștigi comisioane din vânzările realizate prin link-urile tale de preconizare. În picler, puteți a plasa produse digitale, cum ar fi cărți electronice sau cursuri online.

Sunt de ani de zile un influencer în rețelele sociale, monetizandu-mi conturile de Instagram și Facebook. Mi-a autorizatie să colaborez cu mărcile pe fiecine le iubesc și să promovez produsele pe fiecine le folosesc inca.

14. Transcriptor

A face transcriptor posibil fi o scrutin bună pentru a confectiona bani online fără costuri inițiale. Cesta este cevasilea pe fiecine puteți învăța să faceți, iar transcriptorii câștigă de narav pregiur 15 USD pe oră.

În virtute de transcriptor, puteți câștiga bani de acasă transformând fișiere audio sau terminal în documente scrise. Clienții pot contine agenți de marketing, autori, realizatori de peli-cula, cadre universitare, vorbitori și conferințe.

Pentru a găsi joburi de transcriptie, câteva locuri de început includ:

 1. Rev – Transcrieri pe Rev câștigă în mijlocie 245 USD pe lună, cei mai buni câștigători ajungând până la 1495 USD.
 2. CrowdSurf – CrowdSurf plătește pentru sarcini scurte de transcriptie, fiecine sunt grozave pentru cei fiecine caută proiecte rapide și ușor de gestionat.
 3. TranscribeMe – Această platformă este bună pentru începători, deoarece oferă cultivare și necesită poate o relatie de încredere la internet și un ordinator.

Lectură recomandată: 18 locuri de muncă de top pentru transcriptie online pentru începători

Atelier GRATUIT: Este o carieră în transcriere potrivită pentru dvs.?

10

În aiest cursa gratis, veți a descoperi ce este transcripția, de ce este o procura praci solicitată, care angajează transcriptori, cum să deveniți transcriptor și multe altele.

15. Fluxuri live de jocuri terminal

Da, puteți confectiona bani online fără costuri inițiale prin streaming live (cum ar fi un joc terminal pe fiecine vă place să îl jucați). În cele din urmă, posibil doriți să faceți upgrade la echipamente de virtute superioară, dar puteți începe indata cu ceea ce aveți inca – computerul și telefonul.

Twitch este un site web conj poți câștiga bani jucând jocuri terminal, vorbind cu spectatorii în anotimp aievea prin streamuri live și multe altele.

Pe măsură ce numărul de spectatori crește, puteți începe să câștigați bani. Streamerii pot câștiga prin moduri pentru:

 • Abonamente – Fanii tăi pot plăti o taxă lunară pentru a te susține ca abonați.
 • Donații – Spectatorii vă pot a scrie sfaturi dacă le place fluxul dvs.
 • Reclame – Poți fi plătit din reclamele difuzate în fluxul tău live.
 • Sponsorizări – Companiile vă pot plăti pentru a-și a inalta produsele.

Lectură recomandată: Cât câștigă streamerii Twitch?

16. YouTube

Pornirea unui conducta YouTube este o regim populară de a confectiona bani online fără nicio investiție inițială. Puteți înregistra videoclipuri de pe telefon sau de pe cameră și nu aveți constrangere de nicidecum altceva pentru a începe de la început.

Puteți începe un conducta YouTube din-spre multe subiecte diferite, cum ar fi finanțe, casă, călătorii, jucării, animale de anturaj și multe altele. Există un conducta YouTube pentru colea verice în zilele noastre și încă mai este loc pentru mai multe!

În videoclipurile tale YouTube, poți contine linkuri către produsele pe fiecine le recomandați, puteți câștiga bani din reclamele difuzate în timpul videoclipurilor dvs., puteți fi plătit de mărci pentru a-și descrie produsele și clar să vă vindeți propriile lucruri.

17. Design diagrama suveran

Ca designer diagrama, poți câștiga bani online fără a a plasa bani în acont. Puteți fauri modele pentru logo-uri, grafică pentru rețelele sociale și materiale de branding pentru clienți.

Pentru a începe, cel mai virtual veți a vrea să creați un por-tofel neamestecat, dar de ciocnire, pentru a vă afișa canon. Aceasta este oportunitatea ta de a-ți arăta abilitățile potențialilor clienți, așa că vei a vrea să incluzi proiectele tale preferate și ceea ce reflectă stilul tău de design.

De invar, vă puteți înscrie pe site-uri independente, cum ar fi Fiverr, conj companiile caută designeri ca dvs.

Cum să faci bani online fără să plătești nimic gratisCum să faci bani online fără să plătești nimic gratis

18. Samadusag virtuală

Contabilii gestionează înregistrările financiare, urmăresc cheltuielile și generează rapoarte financiare; necesită atenție la detalii și abilități organizatorice iele.

Aiest job plătește de narav mai numeros de 40.000 USD pe an. În picler, multe tipuri de afaceri necesită contabili, ceea ce o confectiona o scrutin excelentă de carieră, cu oportunități de creștere.

CITIT  24 de idei creative de afaceri pentru antreprenori aspiranți

Și mai tare, puteți confectiona această treabă de acasă folosind computerul și internetul.

Da, nu ai constrangere de o diplomă pentru a fi samadau. Puteți începe prin a învăța contabilitatea de bază și software-ul vechi de majoritatea companiilor.

Dacă doriți să deveniți samadau, există un studio gratis din-spre găsirea unui loc de muncă în samadusag virtuală și vă puteți înscrie gratis aoace.

Curs de lansare contabil

10

Aiest cursa gratis vă va învăța ce musai să știți pentru a face samadau posibil și pentru a câștiga bani de acasă.

19. Scrieți o condica electronică

Scrierea unei cărți electronice posibil fi o regim de a câștiga bani fără a fi constrangere de investiții în acont, în afară de timpul și efortul tău. Cesta este cevasilea ce puteți confectiona și dvs., cum ar fi prin traiectorie de autopublicare pe Amazon.

Cărțile electronice sunt cărți digitale pe fiecine le puteți descărca și a parcurge pe dispozitive pentru tablete, telefoane, cititoare electronice sau laptopuri. Au devenit praci impoporare pentru că sunt accesibile și ușor de accesat.

Am achiziționat clar eu multe cărți electronice, de la non-ficțiune la ficțiune, și mulți, mulți alți oameni au, de invar.

Lectură recomandată: Cum această persoană câștigă 200 USD pe zi din vânzări de cărți inactiv.

20. Felcer de au-toturism online

Un perceptor de au-toturism este un profesionist fiecine îi ajută pe oameni să planifice și să rezerve excursii, vacanțe și alte aranjamente de călătorie. Ei își oferă expertiza și sprijinul în găsirea celor mai bune oferte de carat, cazare și activități, ținând partida de preferințele, bugetele și nevoile clienților lor.

Agenții de au-toturism oferă, de invar, sfaturi utile cu luare-aminte la destinații, sugerează itinerarii, organizează tururi și excursii și se ocupă de logistică, cum ar fi zboruri, hoteluri, închirieri automobil și asigurări de călătorie.

Există multe tipuri diferite de nișe în fiecine puteți a plasa vacanțe și excursii, cum ar fi călătoriile de lux, croaziere, Disney, călătorii cu buget insuficient și vacanțe de aventură.

21. Expune recenzii de condica

Dacă îți place să citești și să vorbești din-spre cărți, poți câștiga bani scriind recenzii acasă. Autorii și editorii doresc să audă opiniile dvs. sincere, deoarece îi ajută pe alți cititori să aleagă următoarea condica. De invar, cititorilor le pofta aceste recenzii, așa că sunt în beneficiul tuturor celor implicați.

Nu aveți constrangere de altceva decât de computerul dvs. (sau clar poate de telefonul cauza) pentru a crea recenziile. De multe ori, cartea ți se dă să o revizuiești, așa că nici măcar nu musai să plătești pentru acesta.

Cesta este de narav mai degrabă un impaciuire secund pentru bani de rezervă și cărți gratuite.

Iată câteva site-uri web de conj puteți câștiga bani online scriind recenzii de cărți:

 1. OnlineBookClub.org – Ei oferă cărți gratuite pentru prima de asigurare ta recensamant de condica (și nicio altă plată). După prima de asigurare analiza, puteți câștiga bani pentru fitece recensamant, de narav între 5 USD și 60 USD.
 2. Kirkus Mijloci – Ei caută recenzori atât pentru cărțile în engleză, cât și pentru cele spaniole, în anumit în secțiunea indie Kirkus. Recenziile implică rezumate de pregiur 350 de cuvinte, fiecine musai să apară la două săptămâni de la primirea cărții. Acestea acoperă toate genurile, cu peste-soare 10.000 de cărți revizuite anual.
 3. Upwork – Creați un configuratie ca recenzent de cărți pe această platformă independentă. Puteți a decide proiectele fiecine vă interesează și vă puteți a se sadi propriile tarife.
 4. Foaie de cărți din SUA – Angajează scriitori independenți pentru recenzii de 250 până la 300 de cuvinte, fiecine depășesc rezumatul pentru a a prezenta informații din-spre condica. Pentru a vă înscrie, trimiteți un CV, mostre de pictat și câteva referințe.
 5. Reedsy Discovery – Examinați cărțile înainte de a fi publicate și sunteți plătit prin sfaturi de la cititori, de la 1 USD la 5 USD. Este o regim interesantă de a influența cărțile fiecine devin impoporare.

Aflați mai multe la 16 cele mai bune moduri de a fi plătit pentru a a parcurge cărți.

22. Oportunitati de primire online

Există multe alte moduri de a confectiona bani online fiecine nu vă vor a face bani pentru a începe, iar acestea includ:

 • Găsirea de locuri de muncă la distanță part-time sau full-time – Dacă doriți un sosire cu normă întreagă sau sunteți materialist de muncă cu normă parțială, platformele impoporare de căutare de locuri de muncă pentru Indeed vă pot a protegui. Ele vă ajută să găsiți locuri de muncă fiecine se potrivesc cu programul dvs. în fiecine lucrați pentru altcareva ca salariati, cum ar fi inginer soft, dezvoltator, manager de resurse umane, manager IT și multe altele.
 • Lucrări de servicii și asistență clienți – În virtute de imputernicit la locuinta pentru serviciul clienți, ați a poslusi pentru companii, răspunzând la întrebările clienților și la problemele pe fiecine aceștia le pot compune.
 • Introducerea datelor și locuri de muncă administrative – Joburile de bagat a datelor sunt ideale pentru a avea dacă ai un tinti bun pentru detalii și poți a poslusi suveran.

Toate acestea sunt locuri de muncă în fiecine ai a poslusi pentru altcareva, dar online de acasă. În mod sanatos, compania vă va a prezenta tot ce aveți constrangere pentru a începe, cum ar fi verice soft și, cumva, clar și laptopul.

întrebări frecvente

Mai jos sunt răspunsuri la întrebările frecvente din-spre cum să faci bani online fără a plăti nicidecum.

Cum pot confectiona bani online total gratis?

Există multe modalități de a confectiona bani online total gratis. Puteți începe un blog, puteți crea suveran, puteți crea recenzii de cărți, puteți a plasa fotografii de stoc sau puteți face secundator posibil.

Cum pot studenții să câștige bani online fără nicio investiție?

Studenții pot câștiga bani online fără nicio investiție, răspunzând la sondaje online, îndrumare online, expunere independentă, imbunatatire, blogging și multe altele. Lasator dacă doriți să obțineți bani în picler sau un sosire cu normă întreagă, există multe opțiuni pentru studenți.

Cum să faci bani online fără a plăti nicidecum – Sinteza

Sper că ți-a plăcut aiest punct din-spre cum să faci bani online fără să plătești nicidecum.

Începeți să faceți bani online posibil fi copleșitor și nerealizabil, dar nu este nerealizabil dacă o faceți cinstit.

Internetul are multe locuri conj vă puteți a indica abilitățile de autor, plastician sau epitrop. De invar, puteți a plasa articole online sau clar să jucați jocuri și să vă exprimați părerea în sondaje.

Ce alte modalități există de a confectiona bani online gratis fără investiții?

Lectură recomandată:

(eticheteToTranslate)Ajungere intregitor

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe