Sunday, April 21, 2024

17 instrumente AI incredibile pe care ar trebui să le încercați în afară de ChatGPT

Acțiune

Dacă sunteți un utilizator patimas de AI, cel mai posibil ați întâlnit ChatGPT. Da, cel mai vajnic chatbot AI orisicine vă răspunde la întrebări sau expune orisice întrebați. Îi poți a pretendelui să dezvolte sisteme sau să-ți facă plângerile mai convingătoare. Este peste-auriu tot și este cumplit.

Cest halat solid AI ne-a sustinut să ne intensificăm jocul și să ne facem viața zdravan mai ușoară. Dar mai există și alte instrumente AI pe orisicine le puteți castiga în afară de ChatGPT.

Iată 17 instrumente AI orisicine vă pot a inlesni în moduri similare sau implinit diferite decât cumva ChatGPT. Nu te a restrange la cel mai duium – încearcă-le pe toate.

ChatGPT și alte instrumente AI

ChatGPT este un halat AI ireal de la OpenAI orisicine a metamorfozat cu adevărat valoare absoluta în orisicine facem diferite tipuri de muncă – blogging, provocare de conținut, codaj și alte sarcini de asistență de bază. Dar haideți să fim reali. Lamurit și în cel mai cald sablon GPT-4, încă are limitări în îndeplinirea tuturor nevoilor noastre.

Unele dintre limitările ChatGPT:

  • Oferirea de răspunsuri mai directe și mai specifice pentru scenarii vartos specializate (de pilda, CRM, prep etc.)
  • Notă notițe sau înregistrarea proceselor verbale de întâlnire
  • Masura de urmărire

Cest treaba nu este pentru a minimiza capacitățile ChatGPT, dar putem fi cu toții de intelegere că există încă alte sarcini pe orisicine alte instrumente AI le fac mai placut decât ChatGPT sau pe orisicine ChatGPT nu le cumva confectiona în cest minut. Deși ne putem aștepta ca ChatGPT să facă un alt neinsotit mai timpuriu sau mai târziu, iată cele 17 instrumente AI incredibile pe orisicine ar a se cere să le încercați.

Murf

Murf este un generator de timbru AI orisicine le indreptati utilizatorilor să ofere conținutului lor voci asemănătoare unui om printr-un mod de ultimă generație text-to-speech tehnologie. Cest halat AI este bine-venit în anumit pentru creatorii de conținut și companiile orisicine au treaba nu tocmai de detunatura practic, ci și de valoare de atelier pentru conținutul lor.

Cu Murf AI, puteți starni mesaje vocale pentru anunțurile terminal, videoclipuri explicative, podcasturi, conținut YouTube, curat bloguri și răspuns vocal interactiv (IVR) în câteva minute. Pe lângă adăugarea de timbru off generată de AI, puteți castiga editorii de timbru, clonerul de timbru, schimbătorul de timbru, suplimentul Canva, API-ul Murf pentru dezvoltarea de soft și multe altele. Sună stralucitor, nu?

Jenni.ai

Jenni AI a fost inițial un SaaS B2B pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO), orisicine indata a dezvoltat într-un Halat de carte AI. Deși folosește GPT-4 pentru a starni conținut, oferă o gamă largă de funcții pe orisicine ChatGPT nu le are. Este conceput anumit pentru a vă a inlesni să scrieți eseuri, lucrări de privire, recenzii de literatură, bloguri, discursuri, e-mailuri și alt conținut.

Deși s-ar a se cuveni să nu producă neapărat conținut orisicine incanta nuanțele și esența promptului dvs. cateodata, are totuși oferte grozave cărora cu multime le putem a vorbi nu. Caracteristicile rarunchi sunt pline cu intregire automată AI pentru a depăși blocarea scriitorului, citări în context, instrumente de parafrazare, constructori de contururi, provocare bazată pe sursă folosind fișiere existente, o bibliotecă de privire și multe altele.

în rodul-pamantului bine-venit

Timely este un AI nutrit urmăritor de rodul-pamantului orisicine nu imediat că urmărește masinal timpul, dar ajută și la gestionarea proiectelor și a echipelor. Cest soft este bine-venit pentru companiile de diferite dimensiuni orisicine operează sarcini diferite, deoarece indreptati integrarea perfectă cu diferite browsere, software-ul Adobe, Google Workspace, parada Microsoft, Monday.com, Slacks, iar tabel cumva persista.

Ceea ce este cumplit la Timely este că are, de asemanator, un sedator de amintire pentru oricine sarguinta pe orisicine o desfășurați, tarife facturabile flexibile orisicine promovează transparența și alte funcții orisicine pot a inlesni companiile să eficientizeze procesele în funcție de rodul-pamantului. Timely oferă diferite planuri orisicine răspund nevoilor dumneavoastră diferite.

Nu pretui

DoNotPay este o platformă orisicine folosește inteligența artificială pentru a vă a inlesni să luptați și să câștigați împotriva corporațiilor orisicine mulg angajații pentru bani, îi tratează rău sau le încalcă drepturile și confidențialitatea. Cest halat vă cumva a inlesni în orisice dispută juridică, cu capacitatea sa de a expune o cunos-tinte de sprijin formală în numele dvs. – detaliată, personalizată și adaptată anumit pentru cazul dvs.

De pilda, vă cumva a inlesni, de asemanator, să obțineți o inapoiere, să raportați un poslusanie descreierat pentru clienți, să depuneți o reclamație sau pur și prost să anulați abonamentele și încercările gratuite. Ceea ce confectiona ca DoNotPay să fie un halat de încredere este că cest treaba este solid Avocat AI are algoritmi susținuți de cercetări orisicine îi permit să înțeleagă diferite situații din viața reală. Vertical frecventare, vă cumva a inlesni să vă salvați de mai zdravan stres sau bătăi de cap.

CodeWP.ai

CodeWP a fost conceput anumit pentru a inlesni la sarcinile WordPress folosind AI– cumva fi codificare sau chat. Cest generator de cod WordPress nutrit de inteligență artificială vă ajută să vă eficientizați proiectele de desfasurare web printr-un prost grabnic orisicine va transporta la generarea unui cod sau plugin implinit funcțional curat în fața ochilor dumneavoastră.

Pe lângă chatbot-ul său AI și generatorul de cod, are o bibliotecă masivă de fragmente de cod generate de AI orisicine sunt adio pentru fo-losinta instantanee. De asemanator, are funcții orisicine vă permit să vă asigurați și să vă depanați site-ul fără durerea de cap. În afară de WordPress, CodeWP acceptă și alte moduri, cum ar fi Woocommerce, Breakdance, Elementor, Bricks Builder, iar tabel cumva persista. Unele dintre ele nu sunt gratuite, cum ar fi WordPress, totuși.

Viziune

Imagen este un Librar foto bazat pe AI orisicine vă cumva publica fotografiile folosind stilurile anterioare ca alee. Nu imediat că editează fotografiile așa cum o faci, dar te ajută și să obții o tăiere fără osteneala (procesul de selectionare a fotografiilor orisicine cumva dainui ore) și să-ți gestionezi fișierele în stocarea sa securizată și privată în cloud.

Folosind cest halat de publicare, puteți a alcatui un fata personalizat personalizat pe a se aseza editărilor dvs. anterioare sau a fata AI in-demanare pe a se aseza muncii altor fotografi profesioniști. Cu Imagen, vă puteți a face, de asemanator, ore de publicare cu capacitatea sa de a publica până la 1000 de fotografii în 5 minute – un adevărat strangere de rodul-pamantului. Un alt treaba imaginar este că, în afară de editările AI gratuite, are planuri de prețuri accesibile!

Vidyo.ai

Vidyo.ai exploata videoclipuri tolani într-o durata de dimensiuni smeri. Cest Halat de publicare terminal AI are o mulțime de funcții orisicine vă pot a inlesni să creați conținut terminal pentru a menține publicul implicat, cum ar fi reutilizarea conținutului, subtitrarea automată, titlurile automate, tăierea AI, redimensionarea terminal AI, detectarea difuzorului AI, predicția viralității, editarea personalizată, șabloanele de marcă, si multe altele.

De asemanator, vă puteți încărca videoclipurile pe diferite platforme, făcându-l un soft de publicare terminal versatil pentru managerii de rețele sociale, agenții de marketing, creatorii de videoclipuri, podcasterii și companiile. Dacă doriți să economisiți 90% din timpul și efortul dvs. creând videoclipuri orisicine vă vor a inlesni publicul să scurteze poveștile tolani fără a a injunghia calitatea, apoi dă o șansă Vidyo.AI.

Putregai.ai

Fireflies vă va a inlesni să vă asigurați că nu veți slova niciun amanunt vajnic în timpul întâlnirilor dvs. cu instrumentele rarunchi bazate pe inteligență artificială. Cest Ia notele AI a decopia și rezumă masinal conversațiile de-a lungul întâlnirilor, invar încât să vă puteți acumula mai zdravan pe discuții.

Bineinteles, înregistrează și salvează agendele întâlnirilor pentru o fo-losinta ulterioară. De asemanator, vă indreptati să setați intitulare pentru oricine difuzor sau să accesați anumite părți prin funcția de căutare avansată. Cest halat bazat pe inteligență artificială cumva fi integrat cu aplicații terță menire și cumva a se duce decinde de simpla cucerire de note; Fireflies vă cumva a inlesni, de asemanator, să vă automatizați fluxurile de treaba pe a se aseza întâlnirilor dvs.

Mixo.io

Mixo este Nascocitor de site-uri AI orisicine vă va a inlesni să vă lansați afacerea de vis în câteva secunde cu adevărat. Tot ce musai să faci este să-i spui lui Mixo afacerea pe orisicine o ai în cunostinte printr-o scriere simplă și scurtă, atunci își va confectiona magia pentru a-ți a edifica site-ul web folosind AI în cel mai redus rodul-pamantului—nu este necesară codarea. Da, ai citire placut.

Cest halat solid nu necesită abilități de design web, deoarece are un librar intuitiv de tip drag-and-drop, orisicine vă cumva a inlesni să dați viață site-ului dvs. curat și fără experiență. De asemanator, site-ul dvs. este inca optimizat pentru motoarele de căutare, așa că nu musai să vă faceți cumineca cu atentie la clasamentul și vizibilitatea online. Tot ce musai să faceți indata este să vă conectați cu piața țintă.

În elita

Intaiul sirag este a alternativă gratuită la GPT-4. Această platformă vă indreptati să generați imagini și să încărcați fișiere ineficient și să vă îmbunătățiți stradanie folosind modele avangardiste conj GPT 4, GPT 3.5, Claude 2 și Claude. Pe lângă aceste caracteristici de bază, a vari și Forefront Enterpriseorisicine oferă aparare îmbunătățită a rețelei, inspectie administrativ, postament pentru inglobare și multe altele pentru întreprinderi.

De asemanator, este mai corect decât ChatGPT. De ce? Catre distinctie de ChatGPT, Forefront AI vă indreptati să accesați și să căutați pe internet pentru a obține date mai fiabile și relevante. De asemanator, cumva confectiona și alte sarcini pe orisicine ChatGPT nu le cumva confectiona în modelele GPT-3.5 și GPT 4, cum ar fi suportul în rodul-pamantului aievea pentru mai mulți utilizatori și diferite persoane AI pentru a vă a inlesni cu diferite a sili.

ChatPDF

ChatPDF, după cum sugerează și numele, este un Halat de chat PDF orisicine utilizează AI pentru a reduce și cercetare cu ușurință orisice conținut PDF pentru dvs. Tot ce musai să faceți este să încărcați fișierul PDF selectionat și adio. Puteți a pretendelui ChatPDF să facă atât de multe lucruri pentru dvs. orisicine vă vor a face rodul-pamantului, inclusiv, dar fără a se a restrange la, să vă răspundă la întrebări legate de PDF, să rescrieți sau să rezumați conținutul acestuia.

O altă stire bună dupa cest halat este că vă indreptati să încărcați ineficient fișiere PDF neocolit de pe mecanism sau URL, deși oferă și un intins plătit pentru limite mai fali ale numărului de pagini, fișierelor PDF încărcate, întrebărilor adresate și dimensiunilor fișierelor. Recunoaște masinal și limbile folosite în PDF-uri, ceea ce îl confectiona vartos bine-venit pentru studenți, cercetători și alți utilizatori la standing total.

Playform.ai

Alcatui de joc este o Generator de artă AI orisicine îi ajută pe creativii digitali și pe designerii profesioniști să-și eficientizeze în urmare procesele creative fără a învăța neapărat termeni sau coduri vartos tehnici. La fel ca instrumente similare, generează artă folosind inteligența artificială și vă indreptati să-și modificați rezultatele dorite și să o salvați pe stocarea în cloud.

Ceea ce îl diferențiază de alți generatori de artă AI este că indreptati utilizatorilor să își schițeze promptul (mai degrabă decât să îl expune) pe pânza digitală Playform, orisicine, la rândul său, Playform se transformă în opere de artă uimitoare în diferite stiluri și variații. Această caracteristică excelentă demonstrează limpede recunoașterea imaginilor și a obiectelor capabilități, făcându-l un halat perfect de artă AI curat și fără cuvinte.

Promptify.ai

Promptify este a generator grabnic orisicine oferă utilizatorilor intrare la o bibliotecă bogată de solicitări generate de AI pentru a-i a inlesni să-și îmbunătățească productivitatea și să treacă idei noi. Cest halat AI cumva a inlesni scriitorii să învingă blocajul scriitorului, cercetătorii să exploreze noi subiecte, designerii să se inspire din noile concepte de design și antreprenorii să depășească obstacolele de afaceri.

Nu imediat atât, generează, de asemanator, conținut inimitabil și asemănător modern, orisicine cumva feri instrumentele de detectare AI, la fel ca Content at Scale, și le indreptati inginerilor prompti să câștige venituri pasive creând solicitări prin intermediul API-ului său. Această platformă nu oferă tocmai inspirație pentru muncă și crește productivitatea, dar servește și ca o oportunitate pentru oamenii orisicine doresc să construiască, de asemanator.

Moderare în stiubéi

Hive Moderation este utilizat pe scară largă ca detector de conținut AI, orisicine funcționează nu imediat pe texte, ci și pe imagini. Pe lângă analizarea nivelului conținutului AI în termeni de procente, evidențiază textele orisicine sunt posibil generate de AI și identifică sursele imaginilor generate de AI. De asemanator, oferă o extensie Chrome, invar încât să puteți detecta originile conținutului AI de pe web în rodul-pamantului aievea.

Ca moderarea conținutului halat, vă indreptati, de asemanator, să adăugați reguli sau restricții ale platformei (cum ar fi nici un cuvant de ură, hărțuirea, blasfemie, violenţă, NSFW, etc.), detectează, clasifică, semnalează și filtrează masinal conținutul sub toate formele (imagine de reglaj, context, audio și terminal) orisicine încalcă regulile și efectuează acțiunile necesare — toate acestea pentru a vă a inlesni să vă moderați partajarea de conținut online și platformă de rețele sociale. Cest halat este spiritual pentru menținerea liniștii, armoniei și siguranței platformei.

Painfinder.co

Painfinder este o aplicație simplă bazată pe web orisicine răspunde la orisice întrebări legate de punctele dureroase întâlnite de utilizatori în diferite tipuri de soft. Cest halat folosește recenzii reale ale utilizatorilor reali ai software-ului prezent ca referință pentru a a plati răspunsuri relevante.

Ceea ce ar a se cere să rețineți, totuși, este că este conceput în mod anumit pentru a acosta tocmai punctele dureroase, așa că nu îi puteți a pretendelui sau a soli să genereze conținut adevarat pentru dvs. Când o faci, ceea ce va confectiona în troc este să-ți ofere răspunsuri orisicine includ cuvintele explicare pe orisicine le-ai uzitat. Asadar, Painfinder este bine-venit tocmai dacă îl lăsați să-și servească scopul.

Monica.im

Monica este o Ajutor posibil AI orisicine vă cumva a inlesni cu scrierea, cercetarea, procesarea fișierelor și alte sarcini computerizate. Este nutrit de modele AI avansate, cum ar fi GPT-4, Claude și Poet. Cest chatbot all-in-one cumva confectiona colea orisice fac și alte instrumente AI.

La fel ca ChatPDF, cumva a se cultiva, cercetare, reduce sau publica conținut pentru dvs., cu excepția faptului că cumva confectiona același treaba și cu imagini și videoclipuri. De asemanator, vă ajută să traduceți și să vă creați e-mailurile. Monica îți verifică și gramatica ca Grammarly și creează artă AI pentru crede pe a se aseza solicitărilor ca și alți generatori de artă AI.

Hermes 13-b

Nous Hermes 13B este o tehnologie de ultimă generație sablon de exprimare orisicine excelează în anumit în generarea de răspunsuri creative. Probabil castiga tehnici de relatie pentru a a alcatui narațiuni captivante, cumva discuta în dialoguri antrenante și cumva fi integrat cu jocuri de rol (RPG) sau ficțiune interactivă pentru a starni răspunsuri dinamice sau pentru a a alcatui răsturnări de situație pentru a a plati jucătorilor sau cititorilor o experiență unică.

Cest sablon AI reglat fin în peste-auriu 300.000 de instrucțiuni are, de asemanator, o rată scăzută de halucinații și nu are mecanisme de cenzură așa cum are OpenAI. Destept, este GPT-4 pe steroizi orisicine cumva fi cel mai bun libovnic al creatorilor în timpul eforturilor lor creative.

Asadar, orisicine este cel mai bun?

Toate instrumentele AI sunt bune în felul lor, dar dacă musai să le clasific în funcție de ceea ce pot confectiona și de eficacitatea lor, două dintre ele concurează pentru clasamentul de top, și dinadins În elita și Monica. Acestea două au caracteristici similare orisicine le fac un halat AI implinit, dar ceea ce oferă unuia dintre ele un castig față de celălalt este capacitatea sa de a accesa internetul, adică În elita.

De asemanator, Forefront promovează colaborarea, orisicine se poziționează cu zdravan înaintea ChatGPT și a altor instrumente concurente. Cu toate acestea, verdictul a spanzura încă de diferitele cazuri de fo-losinta și de preferințele utilizatorilor. Dacă nu participați la întâlniri sau aveți treaba de urmărirea timpului în rodul-pamantului ce lucrați, Fireflies și Timely s-ar a se cuveni să nu vă fie la fel de utile. Dacă vă gândiți la afaceri, posibil că veți găsi Mixo cel mai bun halat AI de colo.

Asadar, pentru crede, orisicine dintre aceste incredibile instrumente AI crezi că este cea mai bună alternativă la ChatGPT?

Orisicum, sper că cest punct te va a inlesni să a banui cel mai bun halat pentru a-ți crește productivitatea și eficiența muncii. Și dacă v-ați săturat de ChatGPT, încercați cu siguranță unele sau măcar vreunul dintre aceste instrumente AI!

(eticheteToTranslate)#AI

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe