15 reviste care acceptă trimiteri de scris independenți

ballatho

Îți place să scrii, dar nu știi intrucat să găsești de treaba ca freelancer? Fie că ești un începător, un student universitar fiecine dorește să câștigi puțini bani în catifea pentru cheltuieli, o mamă acasă fiecine are dare de un spațiu inventiv sau careva fiecine caută o deviere în carieră, ai a merge copia pentru reviste.

Există publicații în orice nișă din întreaga mapamond fiecine plătesc scriitori independenți pentru patima lor.

Consultați această listă de 15 reviste online și tipărite și începeți să prezentați astăzi din confortul casei dvs.

Scriitor independent care lucrează la laptop.Scriitor independent care lucrează la laptop.

1. Concentrați-vă pe stirpe

Focus on the Family are o listă continuă de subiecte pe fiecine le acceptă în actu-alitate. În aiest clipita, subiectele includeau subiecte conj Înapoi la școală cu o întorsătură și Adaptarea la zilele fără platforma. Verificați această pagină pentru apelurile de predare.

 • Lungimea articolului: 50-300 de cuvinte, 400-500 de cuvinte și 800-1.200 de cuvinte
 • A valora: 50 USD, 125 USD și, respectiv, 375 USD la admitere

2. Vederea ei de acasă

Her View From Home este o revistă online fiecine are peste-auriu 1.000 de colaboratori pe site-ul său, dar salută noi scriitori. Articolele sunt personale și scrise din inimă, cu subiecte axate pe mamie, căsătorie, copii, credință, duroare și viață. Citiți instrucțiunile de transmitere.

 • Lungimea articolului: 600-800 de cuvinte sau mai puțin
 • A valora: Pe baza economica numărului de vizualizări unice de pagină pe fiecine le primește articolul dvs. în perioada de 30 de zile de la incu-nostintare

3. Mamă

Poveștile materne sunt perspective la individ întâi inspre mamie pentru a sugera alte mame, a a prezenta speranță și a le sustine că mulți alții își împărtășesc experiențele. Este un spațiu fără judecăți, incluziv. Ei caută, de invar, editorialiști experți dacă sunteți vreunul dintre experții listați. Consultați instrucțiunile lor de transmitere.

 • Lungimea articolului: 700-900 de cuvinte
 • A valora: Scriitorii câștigă 50 USD per punct după ce publică două postări „pentru a se sustine că vocea și stilul scriitorului se aliniază cu vocea și stilul lui Motherly”.

Top reviste de afaceri și finanțe fiecine plătesc scriitori independenți

4. Proces-verbal de venituri

Dacă sunteți un cunoscator în crearea de site-uri web minunate, rețele sociale, generarea de regie sau câștigarea de bani online, IncomeDiary și-ar plăcea să audă de la dvs. Articolul dvs. musai să fie incantator și de cel mai înalt standing pentru a fi publicat. Vă puteți a prenumara pentru joburi de document plătite, asemenea încât să fiți notificat când corabier oportunități. Trimiteți articolul dvs. aoace.

 • Lungimea articolului: Minimal 1.500 de cuvinte
 • A valora: Până la 200 USD

5. BC Business Magazine

Concentrându-se pe afaceri în Columbia Britanică, BC Business Magazine caută povești inspre problemele, tendințele și oamenii fiecine modelează companiile BC. Dacă aveți un rostire de infatisare incantator și doriți să primiți un punct în fața celor 6 milioane de cititori, consultați instrucțiunile scriitorului lor pentru mai multe informatii.

 • Lungimea articolului: Caracteristicile variază de la 2.000 la 3.500 de cuvinte
 • A valora: Tarifele variază în funcție de standing și de experiența scriitorului

6. Foaie Succesului

Oferind sfaturi cu curiozitate la cele mai bune practici de afaceri și ajutând oamenii (în deosebit, antreprenorii) să obțină mai vartos comanda inspre situației lor personale și financiare, această revistă caută articole inspre proprietarii de afaceri admirabili. Pentru rata de asigurare sistiseala, trimiteți-le un punct de 300 de cuvinte urmând instrucțiunile de transmitere.

 • Lungimea articolului: 300 de cuvinte inițial
 • A valora: 0,50 USD pe cuvânt

Reviste grozave de mâncare și băutură fiecine plătesc scriitori independenți

7. Mâncare tare

Pentru cei dintre voi cărora le place să gătească alimente delicioase și hrănitoare, de ce să nu scrieți pentru o publicație populară cu peste-auriu 1 milion de cititori. Dacă poți copia inspre nutriție sau rețete cu o viers jurnalistică și autoritară, Eating Well ar fi satisfacut să audă de la a sustine. Familiarizați-vă cu liniile directoare ale scriitorilor lor.

 • Lungimea articolului: Nespecificat
 • A valora: Până la 1 USD pe cuvânt

8. Extra Crocante

Un site mai vartos decât o revistă, Extra Crispy este larg pentru micul pranz și caută „articole de parere, povești raportate, eseuri personale, lucrări de piper, narațiuni ilustrate, profiluri de oameni pentru micul pranz, rețete originale, instrucțiuni și puncte neobișnuite. de vedenie inspre iubitei mese de dimineață pe fiecine o iubim cu toții.” Iată cum să lansați Extra Crispy.

 • Lungimea articolului: 800-1.000 de cuvinte
 • A valora: Vreo 0,47 USD pe cuvânt

9. Aromă

Aveți niște povești uimitoare inspre mâncare și călătorii pe fiecine ați a dezidera să le împărtășiți lumii? Această revistă iubită și binecunoscută este ghidul total pentru gătit, distractie și călătorii culinare. Urmați instrucțiunile rarunchi pentru trimiterea poveștilorcu linkuri către lucrările tale anterioare, dacă este putincios.

 • Lungimea articolului: Nespecificat
 • A valora: Până la 1 USD pe cuvânt, variază dacă este publicat în dimensiune tipărit sau pe site

Top reviste de sănătate și fitness fiecine plătesc scriitori independenți

10. Foaie de viață sănătoasă

Acoperind un viziune integral de conținut de sănătate, bunăstare, frumusețe și parenting, această revistă populară are de nacafa un vreme de răspuns accelerat. Vă puteți aștepta să primiți răspunsuri de la editori în perioada de șase zile de la trimiterea articolului dvs. integral. Consultați instrucțiunile lor de transmitere.

 • Lungimea articolului: Variind de la 450-3.000 de cuvinte
 • A valora: 150 USD per punct

11. Viață vibrantă

Tremurator Life este o publicație bilunară de rostire de viață fiecine se concentrează pe bunăstarea fizică și mentală și pe echilibrul nematerial dintr-o perspectivă practică, creștină. Tonul ar a se impune să fie infor-mativ, ușor de invatat și mobilizator, cu o abordare centrată pe persoană. Trimiteți articolele finalizate incheia de incu-nostintare, urmând instrucțiunile de transmitere.

 • Lungimea articolului: Articole scurte de 450-650 de cuvinte sunt întotdeauna la revendicare
 • A valora: Variază între 100 USD și 300 USD în funcție de natura, acuratețe și relevanță

12. Timpurile întregii vieți

Această publicație este larg în căutare de scriitori și este deschisă la povești inspre „sănătate holistică și integrativă, insanatosire alternativă, viață vanjos, sustenabilitate și hrană organică, yoga, idealitate și creștere personală, sarcina socială, afaceri conștiente și cadru”. Foaie este locală în sudul Californiei, dar dacă subiectul dvs. este vast, includeți surse sau unghiuri locale. Consultați instrucțiunile pentru scriitori.

 • Lungimea articolului: 800-1.000 de cuvinte
 • A valora: Variază între 75 USD și 150 USD
Scriitor independent care lucrează la laptop.Scriitor independent care lucrează la laptop.

Cele mai bune reviste fiecine plătesc scriitori independenți de eseuri personale

13. Buzzfeed

Buzzfeed READER este zidire Buzzfeed News pentru critică culturală, eseuri personale, ficțiune și versuri. Editorii lor salută eseuri personale sau critice cu o viers puternică pe fiecare actiune fiecine este proaspăt și nuantat. Vedeți dacă vă potriviți tare și aflați cum să vă prezentați lucrare dramatica.

 • Lungimea articolului: 1.500-2.500 de cuvinte pentru eseuri personale
 • A valora: Tarife competitive

14. New York Times

New York Times acceptă eseuri de parere pe fiecare actiune pentru fata lor zilnică tipărită și online, Sunday Review, ediția internațională și alte serii tematice. Toate trimiterile musai să fie originale, tare scrise, cu un stadiu de vedenie bazat pe fapte. Citiți cum să trimiteți un eseu de parere.

 • Lungimea articolului: 400-1.200 de cuvinte
 • A valora: Până la 300 USD per punct publicat

15. felie

Această revistă caută trimiteri pentru scurte ficțiune, nonficțiune și versuri de la scriitori cu o viers proaspătă și o basm convingătoare de împărtășit. Lucrul extraordinar la Slice este că folosesc spațiul pentru a barfi scriitori emergenti și consacrați vreunul lângă celalalt. Oricare număr are o temă, așa că ei caută lucrări fiecine să joace prochimen respectivă. Aflați mai multe din instrucțiunile lor de transmitere.

 • Lungimea articolului: Maximal 5.000 de cuvinte
 • A valora: 400 USD pentru povestiri și eseuri

Invatamant

Iată – 15 reviste în cinci nișe de document fiecine plătesc scriitori independenți (și îi plătesc tare!), dar mai sunt multe de găsit la etaj total. Verice actiune la fiecine vă puteți gândi, cel mai posibil, publică o revistă tipărită sau digitală, așa că continuați să căutați.

Aveți dare de ajutorie pentru a vă copia prezentarea? Consultați această postare pe blog pentru câteva sfaturi utile.

Leave a comment