Sunday, April 21, 2024

15 comenzi rapide minunate pentru iPhone de încercat

Acțiune

Într-o epocă în cine eficiența și confortul sunt primordiale, stăpânirea comenzilor rapide și automatizarea iPhone-ului dvs. vă pesemne îmbunătăți în mod nuantat experienta zilnică. Datorită minti mai actual tutorial terminal al lui Stephen Robles, utilizatorii de iPhone au la dispoziție o comoară de comenzi rapide, concepute pentru a rentabiliza o diversitate de sarcini și setări. Pasiv dacă sunteți un subiectiv de randament sau exclusiv doriți să adăugați ușurință utilizării iPhone-ului dvs., aceste 15 comenzi rapide cuprind de la simple ajustări ale alarmei până la automatizări sofisticate pentru Apple Watch și iPhone. Să vedem cum acestea vă pot a deveni interacțiunea cu dispozitivul.

 1. Trezește-te în felul tău: Imaginează-ți melodiile tale preferate cine te salută în ritm ce amânezi larma de dimineață. Această automatizare la îndemână declanșează redarea muzicii, făcând trezirea puțin mai puțin descurajantă și greu mai plăcută.
 2. Nu a se cauta niciodată să trimiți comunicare înapoi: Configurarea textelor automate vă pesemne a increde că nu pierdeți niciodată trimiterea de mementouri importante sau urări de ziua de naștere. Este o regim atentă de a rămâne conectat fără stresul de a-ți a mentiona.
 3. Păstrați-vă abonamentele sub verificare: Cu o comandă rapidă, revizuirea tuturor abonamentelor dvs. active este o ușoară. Aceasta este o regim fantastică de a vă gestiona cheltuielile și de a a preintampina acele momente „am neglijare să anulez”.
 4. Optimizați-vă experiența de vizionare: Pentru acele momente în cine sunteți preocupat de un clip YouTube sau de o povestire de diapozitive foto, o automatizare pesemne dezactiva blocarea orientării, permițând distracție perfectă pe tot ecranul.
 5. Tăcereți întreruperile: Deși nu puteți dezactiva sfoara reclamele, puteți a descreste istet volumul în timpul redării anunțurilor. Această soluție vă asigură că vă mențineți concentrarea sau relaxarea fără întreruperi bruște.
 6. Scanarea documentelor simplificată: Scanarea documentelor sfoara într-un folder stabilit nu a fost niciodată mai ușoară. Această comandă rapidă nu tocmai că vă organizează scanările, ci o a efectua într-un mod usor și eficace.
 7. Controlează-ți mediul: Gestionarea setărilor de sunet de orizont prin comenzi rapide pesemne a face vazduh perfectă pentru repaus sau masare, adăugând un masa de liniste mediului înconjurător.
 8. Capturi de ecran profesionale: Prin amabilitatea lui Federico Viticci, o comandă rapidă cine încadrează capturile de ecran le oferă un imagine șlefuit, profesional, mintal pentru prezentări sau rețele sociale.
 9. Apple Watch a devenit mai istet: Automatizările pentru setarea modului dramaturgie și activarea focalizării somnului la anumite momente vă pot îmbunătăți respectabil experiența Apple Watch, asigurându-vă că se aliniază interj cu experienta zilnică.
 10. HomePod Harmony: Redarea melodiei sau a listei de descriere preferate pe un HomePod cu o comandă simplă indoi un nou treapta de liniste experienței audio de acasă.
 11. Utilizarea datelor gestionate: Comutarea automată a datelor celulare pe a se nadai conectivității dvs. Wi-Fi vă pesemne a dispensa de taxele nedorite și vă pesemne imbunatati performanța dispozitivului.
 12. Editări rapide ale calendarului: Editarea evenimentelor din calendar iulian prin intermediul comenzilor rapide oferă o soluție rapidă pentru programarea modificărilor, menținându-vă ziua organizată cu minimă agitație.
 13. Monitorizați starea bateriei: Pentru cei dornici să-și mențină longevitatea dispozitivului, o comandă rapidă la secțiunea de sănătate a bateriei este neprețuită, oferind criza curand la informațiile esențiale.
 14. Eliminați duplicatele: Utilizând aplicația Toolbox Pro, această comandă rapidă elimină duplicatele din fiecare listă, asigurându-vă că datele dvs. rămân curate și organizate.
 15. Vremea dintr-o peisaj: În cele din urmă, o comandă rapidă propusă pentru a a viza cea mai multime temperatură a zilei și ora corespunzătoare ar fi un picler legendar pentru a vă programa ziua în funcție de curs.

Prin integrarea acestor comenzi rapide în utilizarea zilnică a iPhone-ului, nu tocmai că vă optimizați productivitatea, ci și vă îmbogățiți experiența utilizatorului cu individualizare cine se potrivește stilului dvs. de viață. Frumusețea iOS este capacitatea sa de individualizare și, cu aceste 15 comenzi rapide, sunteți prezentabil imbracat pentru a vă a potrivi dispozitivul la nevoile și preferințele dvs. Pasiv dacă vă gestionați experienta de dimineață, controlați mediul acasă sau vă asigurați că datele sunt organizate pedant, aceste comenzi rapide sunt concepute pentru a indoi ușurință și eficiență la îndemâna dvs. Aprofundați-vă în aceste automatizări și descoperiți cum vă pot a deveni interacțiunea cu iPhone-ul dvs., făcând fiece afront și culisare un pas către o viață mai simplificată.

Cele mai recente oferte pentru Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin oarecare dintre aceste link-uri, pentru Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați asupra ceremonie noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe