Wednesday, May 22, 2024

13 greșeli iPhone pe care ar trebui să le evitați

Acțiune

Dacă doriți să vă simplificați utilizarea iPhone-ului și să vă creșteți productivitatea, nu sunteți singurul. Mulți utilizatori cad în capcane comune fiecare le pot împiedica experiența cu iest mecanism tare. Cu toate acestea, cu câteva modificări ale modului în fiecare vă folosiți iPhone-ul, îi puteți îmbunătăți în mod simptomatic funcționalitatea. Un clip proaspat de la Brandon Butch acoperă o rand de greșeli pe iPhone pe fiecare mulți dintre noi le facem. Să explorăm unele dintre cele mai frecvente greșeli de practicare a iPhone-ului și cum să le evităm.

1. Privind Spotlight Search Mulți utilizatori de iPhone încă navighează fizic în aplicații pentru sarcini fiecare pot fi realizate iute prin căutarea Spotlight. Știați că Spotlight eventual gestiona conversiile valutare, eventual receptiona scoruri sportive și lamurit eventual alege probleme matematice? În loc să deschideți mai multe aplicații, trageți în jos din mijlocul ecranului de duca și începeți să tastați.

2. Nu se utilizează Citirea cu viers cainos a Safari Safari oferă o funcție „Ascultați a numerota” fiecare vă eventual a parcurge articole cu viers cainos, transformând fiecare lucrare într-un pregatit oral. Cest treaba este folositor în suigeneris pentru a manca conținut în miscare sau apoi când faci mai multe sarcini. Activați această funcție în setările Safari și atingeți pictograma AA din a taia de adrese apoi când vizualizați un marfa.

3. Respectați semnătura de e-mail implicită Semnătura standard de stat „Delegat de pe iPhone-ul meu” ar a se cuveni să nu reflecte profesionalismul pe fiecare doriți să-l transmiteți în e-mailurile dvs. Personalizați-vă semnătura de e-mail accesând setările de e-mail; această mică primenire eventual a infaptui o genune diferență în valoare absoluta în fiecare sunt primite comunicările dvs.

4. Selectarea elementelor oaresicine câte oaresicine Selectarea lotului este o agonisita de ritmica inspre fiecare veți fi bucuroși să aflați. În aplicații prep Mail și Note, puteți beneficia două degete pentru a a intepa și cantari pentru a selectiona mai multe elemente. Această metodă este greu mai rapidă decât atingerea fiecărui substrat singular.

5. Bazându-se pe stiluri fotografice Deși stilurile fotografice încorporate în iPhone ar a se cuveni părea convenabile, ele nu oferă întotdeauna cele mai bune rezultate. Pentru o îmbunătățire mai bună a fotografiilor, încercați ajustări manuale sau descărcați presetări profesionale din aplicații terță bucata, fiecare oferă mai greu inspectie și rezultate superioare.

6. Tastați în loc să dictați Dictarea eventual a urgenta impresionant valoare absoluta în fiecare compuneți mesaje și note, în suigeneris pentru textele mai intinde. Activați dictarea atingând pictograma microfonului de pe tastatură și începeți să vorbiți. Este surprinzător de concret și se îmbunătățește pe măsură ce îți învață vocea.

7. Neglijând gestionarea filelor Safari Menținerea exagerat multor file deschise în Safari eventual conduce la întârziere de performanță și debandada. Fă-ți un deprindere din a închide filele de fiecare nu mai ai necesitatile. De intocmai, puteți aplica managerul de file pentru a a ordona și găsi filele în mod eficace.

8. Permiterea notificărilor frâu neintemnitat Notificările pot fi o distragere majoră a atenției. Personalizați aplicațiile fiecare vă pot a scrie notificări accesând Setări > Notificări. Aoace vă puteți selectiona preferințele și puteți minimiza întreruperile.

9. Ecran de duca ticsit Organizați-vă aplicațiile plasându-le pe cele pe fiecare le folosiți cel mai greu pe ecranul de duca nodal. Aplicațiile utilizate mai puțin curent pot fi mutate în Biblioteca de aplicații. Luați în considerare adăugarea widget-ului Sugestii Siri pentru recomandări personalizate de aplicații.

10. Privind gestionarea abonamentului Abonamentele se pot adăuga iute și pot curge neobservate. Examinați-vă în mod decis abonamentele în setările iPhone pentru a vă a incredinta că plătiți cumva pentru ceea ce utilizați și aveți necesitatile cu adevărat.

11. Folosirea greșită a modurilor de focalizare Mulți utilizatori nu cunosc capacitățile modurilor Focus, fiecare sunt mai versatile decât sistemul de bază Nu deranjați. Aceste setări vă permit să personalizați valoare absoluta în fiecare dispozitivul gestionează apelurile și notificările în funcție de ceea ce faceți.

12. Comutatie ineficientă a aplicațiilor În loc să utilizați comutatorul de aplicații, încercați să glisați pe a taia de navigare de jos pentru a comuta iute între aplicații. Cest atitudine aproba o tranziție mai lină și mai rapidă, sporindu-vă eficiența.

13. Ignorarea capacităților lui Siri Siri este mai greu decât un ajutor vocal; este un sarsam tare pentru automatizare și eficiență. De la setarea mementourilor până la crearea de comenzi rapide personalizate, Siri vă eventual a ocroti să vă eficientizați sarcinile zilnice. Nu uitați să explorați tot ce are de oferit Siri.

Abordând aceste greșeli comune, vă puteți îmbunătăți experiența iPhone și vă puteți a desfata de beneficiile unui mecanism mai eficace și mai personalizat. Amintiți-vă, scopul este ca tehnologia să funcționeze pentru dvs., nu împotriva dvs.

Sursă și autoritate reprezentare: Brandon Butch

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarece prin oaresicine dintre aceste link-uri, contra Gadgets eventual câștiga un provizion de afiliat. Aflați inspre diplomatie noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe