Sunday, April 21, 2024

10 lucruri de făcut de Crăciun la Paris

Acțiune

Parisul este fermecător în verice perioadă a anului, dar mai stilat în prag Crăciunului. Există oareceva mira-culos în a obtine orașul fixa viață cu desfatare festivă și luminând sub strălucirea sezonului de vacanță. Cu Crăciunul acolea, ne-am gândit că este timpul să vă împărtășim cele mai bune modalități de a a sta Crăciunul la Paris.

Postare actualizată în promorar 2022.

Lafayette

1. Cumpărături de Crăciun la Lafayette

Cest granar general de lux este cel mai bun loc pentru a baga la cumpărături de Crăciun, nu exclusiv pentru că puteți cumpăra toate cadourile de Crăciun sub același acoperiș, ci și datorită decorațiunilor festive. Pomul nesocotit de Crăciun oricine atârnă de podele ocupă întotdeauna centrul scenei și este o priveliște de văzut. Anul cesta copacul înalt de 27 de metri va atârna cu capul în jos și va fi împodobit în culori bogate cu mii de bijuterii viu colorate.

Lafayette

2. Vitrine de Crăciun la Printemps

Fanta se afișează la Arc sunt un trebnic anual. În oricine an, mulțimile se adună pentru a urmări marea aruncare a ferestrelor de Crăciun, daca o renume este întotdeauna aleasă pentru a le descrie. Un an protejat a fost 2013, când ferestrele s-au sexuat cu urși A devaliza dansatori, oricine i-au hipnotizat pe copii și pe adulți deopotrivă. Anul cesta Burberry preia vitrinele relatând povestea unui băiețel oricine pleacă din Londra pentru a sărbători Crăciunul la Paris.

Târgul de Crăciun Champs - Eylees

3. Piața de Crăciun din Champs-Elysées

Dintre toate piețele de Crăciun din oraș, cea oricine are loc de-a lungul Champs-Eylsées este virtual cea mai faimoasă. Cest le-gendar bulevard se luminează cu standuri oricine vând ciocolată de casă, săpunuri și alte asemanator mărturii. Parcurgerea pieței în ritm ce savurați vin clocot este o regim vartos distractivă de a insoti în spiritul sarbatoreste.

Patinoire_de_lHôtel_de_Ville_2013–2014-ErasmusOfParis

4. Patinare pe gheață la Hôtel de Ville

Când patinoarele sunt deschise în Paris, știi că este acea perioadă a anului. Cel mai poporar loc este patinoarul de la Hôtel de Ville, oricine este avut în fața primăriei emblematice și lângă câteva carusele de basme pentru a adăuga la magia patinajului sub stele. (Informatie viziune: Erasmus of Paris)

Ciocolată fierbinte

5. Bea ciocolata calda

Crăciunul la Paris pur și sadetica nu este Crăciun până când nu ai mâncat premiu ciocolată caldă a anului. Una dintre bucuriile iernii este să te ghemuiești cu o ciocolată caldă luxoasă și bogată în ceainăria de la Anghelica și să te simți dezghețat.

Place Vendôme

6. Place Vendôme

Place Vendôme este o piață fermecătoare din Paris în verice perioadă a anului. Acasă la hotelul Ritz și o mulțime de magazine de bijuterii de lux, este un loc estetic pentru o spatir. Vine sezonul sărbătorilor, piața bogată din exact de vedenie arhitectonic arată și mai estetic, cu brazi de Crăciun căptușind vitrinele magazinelor și luminițe oricine atârnă de sus.

Bușten de Yule Laduree

7. Laduree Yule Log

În această perioadă a anului, toate patiseriile de top din Paris oferă un lista de bucate de Crăciun în ediție limitată. Buștenii de Yule de la Ladurée vin într-o categorie de arome festive și sunt pe cât de delicioși, pe atât de drăguți. O pauză de placintarie inspirată de Crăciun este o regim bună de a vă dumeri apetitul pentru toate mâncărurile festive oricine urmează.

Interiorul Saint Chapelle

8. Concerte de Crăciun la La Sainte Chapelle

La Saint Chapelle este una dintre bijuteriile arhitecturale din Paris; este o capelă din secolul al XIV-lea cu cele mai uluitoare și mai complicate vitralii. Vin de Crăciun, locul reverberează cu concerte de muzică clasică daca poți a urmari lucrări ale unor compozitori celebri pentru Vivaldi & Bach.

Pod nou

9. Croaziera cu A supa de Nascut pe Siminichie

Crăciunul este spatiu din an pentru a vă răsfăța puțin mai indelung decât ați a merge în restul anului. A supa de-a lungul râului Siminichie este o experiență minunată, mai stilat de Crăciun, când meniul este doldora de mâncăruri festive și sfera este mai veselă decât în ​​verice altă perioadă a anului.

Place Vendôme

10. Lumini de Nascut

Singurul treaba mai bun decât să treci pe lângă toate monumentele Parisului este să le iata decorate cu lumini strălucitoare. O silinta grozavă este să te plimbi prin oraș și să te bucuri de sfera sărbătorilor din Paris și să nu uiți să te uiți la toate luminile magice de Crăciun din jurul tău.

Asadar, la voi… oricine sunt lucrurile voastre preferate de făcut la Paris în spatiu sărbătorilor?Cuprins

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe