sâmbătă, aprilie 20, 2024

10 dintre cele mai bune locații foto din Dubai

Acțiune

Îți place a poza sau pur și sadetica îți place feedul tău Instagram? Fiecare ar fi cazul, am bunătățile pentru poftim. Au vechi 8 ani de când am început să călătoresc retras prin oameni și să împărtășesc fotografii cu aventurile mele online. Acesta m-a condus la o carieră în călătorii (yasss!) și în circa optzeci de țări de pe tot globul (izbanda dublă!)

Asadar, dacă sunteți ca mine și vă place să vă surprindeți călătoriile în formă fotografică, am pentru dvs. cele mai bune zecer locații foto din Dubai. Voi cuprinde informații catre deoarece să le găsesc, când să le vizitez și orisice sfaturi secrete catre spargerea și intrarea în hoteluri de lux (glumesc!)

Cele mai bune locații pentru fotografii din Dubai |  World of Wanderlust

Burj Al Arap

Nu cu vartos curs în urmă stăteam în cracana în interiorul singurului ospel de șapte stele din oameni. Așa cum era de așteptat pentru un ospel cu o asemanator reputație, a fost uimitor. Dar vestea bună este că nu musai să stop sorete intunecime pentru a a incerca luxul de șapte stele. Centrul spa de la Burj Al Arap este poate cea mai impresionantă zonă a hotelului și dacă rezervați un terapeutica, veți contine intrare la facilități. În mod surprinzător, fotografiile sunt permise, așa că asigurați-vă că aduceți camera de culcare.

Citeşte mai vartos: 12 experiențe unice de bogat în Dubai

Cele mai bune locații pentru fotografii din Dubai |  World of Wanderlust

The Palace Downtown Dubai

Dintre toate hotelurile mele preferate din Dubai la fiecine m-am cazat de-a lungul anilor, The Palace in Downtown Dubai se numără dintre primele trei preferate ale mele. Cest ospel aratos oferă un fond impunator în centrul orașului. Nu musai să stați aoace pentru a ospetie – în schimb in natura, puteți ierta pe acoace când vizitați Dubai Mall.

CITIT  Unde să găsești cel mai bun desert din Brisbane

Citeşte mai vartos: 22 de lucruri pe fiecine musai să le faci în Dubai

Atlantis Dubai Review |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Atlantida Palmierul

Atlantis the Palmier este vreunul dintre cele mai recunoscute hoteluri din oameni. Stațiunea impresionantă are atât de multe de oferit prin intermediul oportunităților de poza, dar pentru cea mai bună ochi, coborâți-vă pe baie de soare privată. Arina este deschisă abia oaspeților, dar acesta nu împiedică aglomerația să se formeze. Asta este vreunul dintre cele mai aglomerate hoteluri din Dubai, așa că pentru o poza senină fără aglomerație, va a se impune să vizitați la răsăritul soarelui, în curs ce restul hotelului doarme.

Citește mai vartos: Cum este să stop la Atlantis the Palmier Dubai

Dubai de World of Wanderlust

Deșertul Dubai

Așa cum nu poți ospetie Roma fără să vizitezi Vaticanul, nu poți ospetie Dubai fără să vizitezi deșertul Dubai. Aceste dune de prund întinse au devenit locația fotografică preferată a tuturor din Dubai. Este, de asemanator, o regim grozavă de a dainui o după-amiază loviind în jurul dunelor, văzând de ce este avizat 4×4-ul tău. Pentru cele mai bune fotografii, rezervați un aerostat cu aer amabil la răsărit și alunecați cu ușurință sorete peisaje.

Citește mai vartos: Cum să faci o escală de 48 de ore în Dubai

Dubai Cele mai bune locații pentru fotografii |  World of Wanderlust

Districtul banesc Four Seasons

Greu la a treia vizită în Dubai am dezvelit hotelul Four Seasons din cartierul banesc. Asta este mai vartos un ospel de afaceri, dar piscina de pe acoperiș este una dintre cele mai fotogenice piscine pe fiecine le veți găsi în întreaga oameni. Fundalul turnului cu moment din Dubai este cel mai prezentabil văzut la răsăritul soarelui, când soarele din deșert aruncă o strălucire blândă.

CITIT  Cele mai bune hoteluri din Seychelles
Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Arina Jumeirah

Una dintre cele mai impoporare locații din Dubai este Jumeirah Beach. Aoace veți găsi mulți călători și expați fiecine savurează un cocktail într-unul dintre numeroasele cluburi de plajă. Deoarece aceasta este una dintre puținele locații în fiecine puteți bea în populatie, există o atmosferă grozavă în weekend. Cu Burj Al Arap în fond, nu poți greși.

Al Maha Review |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Al Maha Pustiu Lodge

Înregistrarea la Al Maha Pustiu Lodge este un ciupire de mine, musai să visez timp. Această cabană superbă se simte ca o oază și o oameni mult de agitația aglomerată din centrul orașului Dubai. Orice cameră are propria sa piscină privată, post de majordom și activități inclusive pe dune. Toate acestea fac să fie gros să vrei vreodată să pleci!

Dubai |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Burj Khalifa

Priveliștea de pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din oameni, este fără îndoială una dintre cele mai bune locații foto din Dubai. Având o înălțime de 828 de metri, clădirea este cel puțin intimidantă. Dacă nu vă este frică de înălțimi, asigurați-vă că luați liftul până la nivelul 148, stând la 555 de metri înălțime. De aoace puteți admira o priveliște a orașului la asfintire. Un alt timp mirific de vizitat este la răsăritul soarelui, când simți că plutești asupra norilor, înainte ca soarele să treacă.

Dubai lucruri de făcut |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Imobil de ceai arabă din Al Fahidi

Ceainăria Arabian din cartierul Al Fahidi este una dintre locațiile foto mai puțin cunoscute din Dubai, dar una dintre preferatele mele. Această frumoasă ceainărie arată istoria și cultura fizica Dubaiului, contrastând cu noul oraș. Al Fahidi este partea culturală a orașului, deoarece puteți angaja pe străzile goale, puteți ospetie muzee și puteți cumpăra oaresicare mic de luat acasă.

CITIT  Dubai Photo Jurnal - World of Wanderlust
Dubai lucruri de făcut |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

În fața Burj Al Arap

Cu arhitectonie sa unică, Burj Al Arap va fi întotdeauna una dintre cele mai bune locații foto din Dubai. Această structură impresionantă este una dintre cele mai recunoscute din Dubai, alături de impresionantul Burj Khalifa. Pentru a-l stapani din apă, alăturați-vă unui tur cu luntre sau luați propria barcă gonflabilă la gramada.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe